Answer:

We can see a 5 pound note, a 1 pound coin, a
2 pound coin, a 50p piece and a 20p piece.
 

In total there is £8.70

Answer:

£3.50 + £2.75 + £7.20 = £13.45

£20 - £13.45 = £6.55

Answer:

£4.35 x 33 = £143.55

If we divide £143.55 by 6, each child will receive £23.92 with a 3p remainer